Zoals U zult begrijpen zijn in verband met de coronapandemie allerlei plannen en activiteiten van de Bewonersorganisatie en/of de gemeente uitgesteld of stil komen te liggen. Het bestuur komt wel regelmatig bijeen en we overleggen natuurlijk nog, via Teams of Zoom, met allerlei instanties. Maar de buurtbewoners merken daar zelf niet veel van.

Normaliter doen wij minstens eenmaal per jaar verslag van onze werkzaamheden tijdens de Jaarvergadering en geven we daarbij inzage in de financiƫn. Dan kunnen ook de bestuursleden worden herkozen of vervangen.
Gelet op de maatregelen die de regering heeft afgekondigd zien wij op dit moment helaas geen kans een ledenvergadering bijeen te roepen.

Met uw goedvinden gaan wij voorlopig door met ons werk; als de lockdown versoepeld is organiseren wij zodra het kan een ledenvergadering waarbij we dan verantwoording afleggen over de afgelopen anderhalf jaar.

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen of opmerkingen, of wilt iets anders kwijt aan het bestuur, mail dan naar: contact(at)binnenstad-oost.nl

Secretaris v/m gezocht

We zoeken alvast, voor het voorbereiden van de Jaarvergadering, een nieuwe secretaris! Iemand die ook het digitale ledenbestand kan bijhouden en die de post (veel is het niet) in de juiste ordner wil doen. En die af en toe meehelpt met het verspreiden van de flyers. Het kost slechts enkele uren per maand en je mag je werktijden zelf indelen.
Wil je iemand voordragen voor deze functie of ben je zelf een geschikte kandidaat, meld je dan even: contact(a)binnenstad-oost.nl